Pravila nagradne igre - "Lajkaj, share-aj i OSVOJI"

Pravila nagradne igre - "Lajkaj, share-aj i OSVOJI"

Pravila nagradne igre -

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "Lajkaj, share-aj i OSVOJI" je Polleo Adria d.o.o., Zagreb, Samoborska cesta 134, OIB:12791380945. Nagradna igra priređuje se u cilju promocije proslave 4. rođendana City Fitness-a u Osijeku, ulica Bartola Kašića 70

Članak 2. 
Nagradna igra održava se u razdoblju od četvrtka 10. studenog, 10:00 sati do subote 19. studenog 2016. godine u 20:00 sati.

Članak 3. 
Nagradna igra održava se na Facebook stranici .City Fitness Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre lajkaju i share-aju post o nagradnoj igri.

Članak 4. 
Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati maksimalno 1 put za vrijeme trajanja nagradne igre.

Članak 5. 
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 6. 
Fond nagrada sastoji se od:

  1. Nagrada
  • Godišnja članarina u City Fitness-u

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Članak 7.
Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u subotu 19. studenog 2016. godine u 21:00 sat.

Članak 8. 
Imena dobitnika bit će objavljena u na Facebook stranici na dan izvlačenja. Nakon objave, dobitnici su dužni u inbox facebook stranice u roku od 24 sata poslati podatke osobe koja preuzima nagradu, bilo da osobno preuzimaju nagradu ili preuzima netko u njihovo ime. Nagrada se može preuzeti uz predočenje osobne iskaznice osobe je koja navedena kao preuzimatelj. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 9. 
Polleo Sport će obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi 19. studenog na dan izvlačenja. Dobitnici svoje nagrade moraju najkasnije do 22. studenog 2016 u poslovnici City Fitness-u Osijeku.Ukoliko dobitnici nagrade ne preuzmu svoje nagrade u spomenutom terminu, Polleo Sport zadržava iste. U slučaju kašnjenja nagradu neće biti moguće preuzeti.

Članak 10. 
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 11.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12. 
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem Facebook stranice.

Članak 13. 
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.